Ondt i skulderen - Kalkdannelser i sener

Kalkdannelser i sener

Har du ondt i skulderen? Måske har du kalkdannelser i dit skulderled. Det kan der heldigvis gøres ned ved. Behandling med fokuseret shockwave har dokumenteret effekt.

Kendetegn

Kalkdannelser i sener opstår ofte i led, hvor senen kan blive afklemt. To udsatte områder er skulder og hæl (hælspore). Typisk vil du opleve smerter, når du belaster leddet. I tillæg vil du opleve begrænset bevægelighed. Det er en naturlig følge af den pladsmangel og det tryk, der er på senen.

Symptomer

  • Ondt i skulderen
  • Smerter ved specifikke bevægelser.
  • Nedsat bevægelighed i specifikke retninger.
  • Smerter ved belastning.

Hvordan kan behandling med fokuseret shockwave hjælpe på kalkdannelser og ondt i skulderen

  • Lydbølgerne nedbryder kalkdannelser.
  • Lydbølgerne skaber plads til at leddet kan blive bevægeligt.
  • Lydbølgerne hæmmer smerterne, og fremmer dermed muligheden for igen at belaste leddet.

Smertelindring, som virker for 8 ud af 10

Er din hverdag præget af gener eller smerter ved specifikke bevægelser eller ved belastning? Måske har du ondt i skulderen og/eller i hælen (hælsporen)? Eller nedsat bevægelighed i specifikke retninger? I så fald kan der være tale om kalkdannelser i dine sener.

Tilstanden, ved vi, kan hæmme dig i dine daglige gøremål – om det er hverdagsting, sportslige aktiviteter eller bare at gå på arbejde. Det hæmmer dig, fordi din krop sætter ud.

Løsningen kan være behandling med fokuseret shockwave – det gælder alle – både det arbejdende folk, dem der er gået på pension, dem som er motionister eller dem som er eliteidrætsudøvere.

Shockwave er en effektiv behandling af dybereliggende skader. Behandlingen kickstarter din krops naturlige helingsproces. Helt uden bivirkninger! Den smertedæmper og fremmer en naturlig heling af det beskadigede og overbelastede væv. Behandlingen er effektiv både i den akutte- subakutte- og kroniske fase.

De fleste oplever effekten allerede efter få behandlinger. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter. Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval. Nogle kan have brug for både flere eller færre behandlinger.

Vores specialiserede behandlere lokaliserer og undersøger det beskadigede område, hvorefter I sammen gennemgår diagnosen, inden selve behandlingen starter.

I de fleste tilfælde kan behandling med fokuseret shockwave ikke stå alene. Derfor tilbydes du i tillæg øvelser, råd og vejledning i, hvordan du kommer i gang, så du opnår dit ønskede resultat hurtigst muligt.

Jo, hurtigere du kommer i behandling – jo, større er sandsynligheden for, at du bliver klar til at gøre det du vil, hurtigt.

Det betyder ganske enkelt, at når skaden er sket, så er det bare med at komme i gang med de tiltag, der fremmer helingen. Og det er behandling med fokuseret shockwave et rigtigt godt bud på, da den med det samme kickstarter din heling.

Luk