Behandling af Peyronies (krummerik)

Peyronies (krummerik)

Er din penis skæv? Eller krummer den? Det kan der heldigvis gøres noget. Behandling af Peyronies (krummerik) med fokuseret shockwave har dokumenteret effekt.

Kendetegn

Knuder eller kalkaflejringer, som dannes i penis. De medvirker til, at penis bøjer til siden, ned eller op. Nogle oplever, at længden aftager. I den akutte fase kan der opstå smerter ved erektion og samleje. Smerterne aftaler for de fleste i den stabile fase, indtræder efter omkring 8 måneder.

Symptomer

  • Ømhed eller smerte i penis grundet inflammation i specifikke områder oftest efterfulgt af knuder eller kalkdannelser.
  • Der kan forekomme rejsningsproblemer.
  • Formen på penis ændres oftest.

Hvordan kan behandling med fokuseret shockwave hjælpe på Peyronies (krummerik)

  • Lydbølgerne hæmmer inflammation og derved også dannelsen af knuder og kalkdannelser.
  • Lydbølgerne bearbejder og smidiggør eksisterende knuder, så blodet bedre kan passere.
  • Lydbølgerne nedbryder kalkdannelser, så svulmelegemerne i penis igen kan fyldes med blod.

Peyronies er en bindevævssygdom i penis, som forårsager en skævhed i penis. Det får den til at krumme – heraf folkenavnet ”en krummerik”. Skævheden, der oftest rammer mænd fra 50-års alderen, kan variere fra 20 grader og helt op til 120 grader. Behandling af Peyronies foregår ved, at penis udsættes for en række helt ufarlige og meget effektive trykbølger (fokuseret shockwave). Læs mere om Peyronies her.

Behandling, som virker for 8 ud af 10

Peyronies hæmmer din rejsning og derfor dit sexliv – lidt som om hvis din krop laver en u-vending lige før du når Nirvana. Det er super irriterende, men heldigvis kan der gøres noget ved det.

Løsningen kan være behandling med fokuseret shockwave – det gælder alle – både det dig der er helt ung og dig der har nået en mere moden alder.

Shockwave er en effektiv behandling af dybereliggende skader. Behandlingen kickstarter din krops naturlige helingsproces. Helt uden bivirkninger! Den smertedæmper og fremmer en naturlig heling af det beskadigede og overbelastede væv. Behandlingen er effektiv både i den akutte- subakutte- og kroniske fase.

De fleste føler sig ofte lindret allerede efter én behandling. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter. Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval. Nogle kan have brug for både flere eller færre behandlinger.

Vores specialiserede behandlere lokaliserer og undersøger det beskadigede område, hvorefter I sammen gennemgår diagnosen, inden selve behandlingen starter.

I de fleste tilfælde kan behandling med fokuseret shockwave ikke stå alene. Derfor tilbydes du i tillæg øvelser, råd og vejledning i, hvordan du kommer i gang, så du opnår dit ønskede resultat hurtigst muligt.

Jo, hurtigere du kommer i behandling – jo, større er sandsynligheden for, at du bliver klar til at gøre det du vil, hurtigt.

Det betyder ganske enkelt, at når skaden er sket, så er det bare med at komme i gang med de tiltag, der fremmer helingen. Og det er behandling med fokuseret shockwave et rigtigt godt bud på, da den med det samme kickstarter din heling.

Luk